39weeks admit wad

Serah diri ke PAC sbb contraction kuat .. sangat2 sakit... Cek Bukaan Baru 2cm.. Agak2 ambil masa brapa lama utk bersalin Ni ya.. Sbb sya sruh husband pulang rehat Kat rumah tadi .. TAK sruh tnggu .. kesian tgok.. sruh dtg semula esok Ja.. #bantujawab #firstmom

1 Balas

hi sis, pnglmn sya lh ank ptma dan kdua, ada ja bukaan mmg akn branak dlm hari itu jgk..tgok kdaan jgk ank ptma 5jam thn sakit,ank kedua msuk ja lb trus branak tumpang blik urg tme pkp mmg pnuh ktil..Alhamdulillah..sya pn tgh tgu ary ank ketiga ..moga mumy n bby dprmudahkn urusan bsalin☺️