ttc

assalamualaikum.. saya aliya..dah berkahwin hampir 2 tahun..xpernah lekat atau keguguran..teringin sgt mengandung..sape kat sini mcm sye jugak..tiap2 bulan menanti kehadiran sikecil dlm rahim..saya doakan kita smua akan diberikan rezeki..amin

16 Balas

Sabar ye sis.. Sy tggu hampir 5 tahun... Bln 11 2019 pregnt tp gugur.. Sblm lbih lpas gugur, sy lekat lg... Alhmdulilla skunk dh msk 15 mggu... Sblm nie husbnt mmg ade ckp klu 5 thun xde ank lg nk ambk ank angkt.. Kuase Allah, 5 tahun tu la sy mengandung.. Syukur pada Allah... Amin

4y ago

amin