Doakan NurAin

Salam Jumaat ? Doakan saya (NUR AIN) moga diberikan rezeki untuk mengandung lagi .. Baru lepas keguguran 21/9/19 ? #perancanganAllahyangterbaik

25 Balas

insyaallah sis... Banyak bersabar dan berdoa... Mcm sy sblm ade kakak aisyah 2x misscarriage yg ke 3 pregnant twin tp x de rezeki jugak doktor mintak buang sbb 1 ok & 1 anggur@molar... Kali ke 4 mengandung bru baby dpt bertahan tp sy kena inject ubat kuat rahim selama 7x dalam masa 7 minggu dan selama start pregnant sampai 6bulan doktor x bg buat kerja langsung... Alhamdulillah Kakak Aisyah lahir sihat... Sekarang sy tgh pregnant lg 36week... Sis kena bersabar and selalu berdoa jgn berputus asa

Amin. Mudah2an ada rezeki lagi untuk sis sebelum berakhir 2019 ni. Buat masa skrg bnykkan rehat ye. Jangan stress sebab nnti akan menggangu hormon.

Inshaa Allah apa yg terjadi ada hikmahnya..perancangan Allah tidak pernah salah..semoga lepas ni sis diberikan rezeki utk hamil lagi Aamiin..

Mg Allah makbulkn doa sis... Dan d pmudahkn segalanya..Allahuma aamiin..apa2 pn jg dri bebaik ye..n rest k...may Allah alwyz bless u..aamiin

Aminn.. Smoga allah berikan sis rezki zuriat lg Dan dipermudahkan segala urusan sis..❤️

Amin. Semoga kita sama2 cepat preggy tau. Semoga segala di permudahkan

semoga Nur Ain dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah...aminnn

Aminn... InsyaAllah sis. Salam takziah atas kehilangan sis

Insyaallah..pasti ada rezeki dgn izin Allah ..aminn

Sabar ye sis.. Doa byk2 pasti ada rezeki lagi🙏🙏