10 weeks ++

Assalamualaikum sayang momy dan babah..semoga terus sihat dlm rahim mama ye 🥰 Mommy2 semua doakan yg baik2 ye..TTC 4 tahun.. alhamdulillah syukur 🤲🥺 Sape kat sini geng 10weeks jugak? ok tak smua? sy alahan tak teruk hehe ♥️

10 weeks ++
15 Balas

alhamdulillah,syukur.semoga dipermudahkan segala urusan kite ya mommy² sekalian.sya dah 20weeks.mengandung anak ke-3,anak sulung girl umur 16tahun,anak ke-2 baby syurga 10w3d,keguguran last year 27.12.20.my last period 24.2.21.semoga semuanya selamat sehingga selamat melahirkan mommy² semua😘😘😇😉

syukur Alhamdulillah, tahniah sis saya baru 11minggu, Alhamdulillah semuanya ok😊, semoga Allah sellu melindungi kita dari perkara2 yg tidak baik,serta diberikan kesihat yg baik,bby pun sihat ,membesar dgn baik hingga lah bersalin Aamiiin

Hai sis .. sy bru nak msuk 10 week .. blm buka buku lg . Mudahan kita semua berada dlm lindungan Allah . Dipermudahkan semuanya shingga bayi lahir .. djauhkan dr perkara yg tidak baik .. ❤️

3y ago

Ok sis ❤️

Alhamdulillah tahniah… semoga dipermudahkan segala urusan sehingga kelahiran… sy pun lepas 5 tahun x de khabar berita. Perkahwinan ke 2, lps stahun, br dpt yg pertama. Week ke 18… 😊

jaga diri jaga baby jaga jarak pakai face mask jaga kebersihan dlm keadaan skrg ni Kita Xnmpk virus tu...moga dipermudahkan segala urusan mummy to be

tahniah sis.. semoga kita semua di jauhi dari penyakit berbahaya dan semua di permudahkan allah.

Sama lmp kita sis, tapi saya 23/7 bru nk buka buku pink . Kk sana suruh bwk apa je sis nk buka buku?

3y ago

bawak ic ori ibu.. bil elektrik rmh (sbb dia nk tgk alamat je) dan bawa kad nikah.. tu je ☺️

klinik kite sama laa sis. hehe dua minggu lepas baru bukak buku pink. skrg dah 12weeks

Tahniah sis.. Jage diri elok2.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😊😊

Alhamdulillah. Jaga diri ye. Moga dipermudahkan urusan puan hingga bersalin😊

3y ago

Amin2.. terima kasih ye 🥰♥️