fibroid

assalamualaikum,nk.tnye ni..bahaya x fibroid ketika hamil..fibroid tu ada kt rahim..sy br 12 week..

12 Balas

Waalaikumsalam sis. Sy detect fibroid dan cyst masa scan 6 minggu. Scan semula 10 weeks, both hilang. Doctor ckp hormon pregnancy tu sendiri akan kecutkan cyst dan fibroid. Follow je arahan doctor. Doctor pasti akan jadualkan next scan untuk monitor growth fibroid tu. Doa byk2 semoga fibroid tu kecut dan xmengganggu pregnancy 🤗

5y ago

ok sis.tq

In shaa Allah takde apa sis. Sy first pregnancy pun ada juga. Tapi dia kecut sendiri bila kandungan membesar. Teruskan pergi appointment doktor pakar, nanti dia monitor time to time

5y ago

smlm dh jmpa dctr,bln 12 plk jmpa dctr