Buku pink

Assalamualaikum..nk tnye waktu bila dah boleh buat buku pink ye?

21 Balas

wlaikumslm .sya buat bku pink 7mngu.. d kkm . tyme tu pun scan nmpk kantung jk . p doc dh start ksi buku pink n ubat dh tyme ney .. 9mngu cmtu p scan gy alhmdulilaa bby dh nmpk sngt dh .. Excited sngt tyme tu #babyfirst😍😘#babynewyear .klo blh buat bku sblm 12mnggu p buat bku awal pun best gak blh tahu prkmbngan baby 🙈lgi2 tyme scan😆skrg alhamdulila baby aktif &sihat jak#5mnths