Buku pink

Assalamualaikum..nk tnye waktu bila dah boleh buat buku pink ye?

21 Balas

Seeloknya sebelum 12 weeks. Boleh call kk/kd utk book appointment. Haritu saya buat masa 11weeks.

Yang pasti sebelum 12 minggu ya sis. Apa pun sis call kk kat tempat sis untuk kepastian. 😉

Seeloknya bla dh nmpak janin. Baru yakin sikit. Sebelum2 tu blh scan dlu kat swasta

wassalam, jika di kk buka buku pink pada 12w..

saya 25/4 nie dah blh buka buku pink..14 week 3 day

2y ago

lambat ya buka buku? ada setengah nurse marah kalau buka buku lambat lambat. hehehe

buat mase 8 w sis... ☺️

selalunya 10 minggu ke atas

8 minggu ok… Sebelum 12 minggu

Saya pun buka minggu 8

Sy dh bukak 4w6d