preknen

Assalamualaikum.....nk tnya ibu2...blh x share nk dpt bby girlz....teringin nk bby girlz tp lom ad rezeki....

2 Balas

Assalammualaikum sis.. Kalau ikut pengalaman..Banyakkan solat dhuha, solat tahajjud dan solat hajat. Rasa sis mesti dah tahu hikmah melakukan solat² sunat ni. Walaupun sunat tapi hikmahnya banyak sgt. Saya amalkan solat dhuha, tahajjud dan hajat..Allah Maha Kuasa telah berikan saya rezeki pregnant buat kali pertama di usia 41thn.. tapi yang penting ibadah kerana Allah..Diam² Allah akan kurniakan apa yg kita nak tanpa di duga. Kita ingat Allah,Allah ingat kita. Dengar mcm jawapan typical je tapi kalau tak cuba kita tak tau. Semoga Allah mempermudahkan semua buat sis ye.💕

maaf sy kurang psti ttg ini...