alahan teruk.

assalamualaikum. nak tayak,ada tak ibu² kat sini alahan teruk.ada x petuah tuk hilangkan alahan tu yea. terimah kasih jangan kecam?

2 Balas

Hadap dgn tenang tu je cra dia...n kna set minda +ve.n stu lg ,pkir rmai lg ibu2 y ttc nk rasa pglaman y kita rasa skrg..cuma x berkesempatan lg..Enjoy ur pregnancy moment

utk hilang kn, takde.. sbb pregnant kn.. kalau utk kurang kn tu, cuba refer dkter.. dkter bagi ubat.. 😁