Trimester 2

Ada x ibu hamil start alahan muntah2 xlalu nk makan trimester kedua. Sebelum ini xde alahan . Teruk jugak bila ada alahan ye. Normal ke tu trimester kedua baru ada alahan..

3 Balas

normal mummy. ade org alahan awal2 je. ade org spnjg preggy alahan. ade org hujung2 baru alahan. ade org xde langsung alahan. mcm sy awal2 n 3rd trimester ni ttbe alahan dtg skjp

ada. saya lah tu. trimester prtama dah alahan teruk. trimester ke dua alahan juga. muntah tapi tak teruk. orang kata masuk trimester ke dua, hilang. emmm takda pun. :(

kalau dtg secara tiba2 better bagithu dokter , sbb saya pernah baca kalau macam sblom ni takde alahan tiba2 masuk trimester kedua dia datang tiba2 tu tak normal

4mo ago

xnormal sbb apa ye...