kuning bayi lambat turun

assalamualaikum nak tanya siapa berpengalaman prolonged juandice. anak sy waktu umur sebulan kuning tinggi 139, dah check fungsi hati semua okey tiada masalah. tapi sy nampak dalam hujung mata dia masih ada kuning. nanti ad appointment check urine pula. ada sesiapa pengalaman kuning lambat hilang ke walaupun dah check fungsi hati baby?

5 Balas

bgi minum susu kambing fresh jgn beli yg serbuk...atau pun perahan air anggur hitam yg xde biji tu bgi dlm 1 ml 3 kali sehari insyaallah turun...sbb anak sy pun kuning tinggi..nurse bagi petua haritu