anak kuning

Risaunya, kuning dah turun 85 tp tiba2 naik 156 selepas sebulan. Hati dah check n normal. Skg tggu appointment utk check usus pula Tlg titipkan doa agar baby sy dpt bebas kuning dan xda masalah kesihatan. #HAI SEMUA INI POST LAMA. NOW ANAK SAYA DAH OKAY!

15 Balas

Klau bb sy kuning dulu mak mertua rebus daun peria sampai air kuning tunggu suam baru Kasi bb mandi without bersabun dulu sampai bb kuning ok...siang ambik 2 biji buah anggur hijau perah jus then Kasi bb minum.

Slps ambk darah yg last sekali dgnair kencing x de masalah dah...klu result prolonged jaundice dah ok

cuba bagi minum air gula batu...kalau sesuai dgn bby in syaa Allah kuning bby akan turun

Semoga kuning babg turun dan baby sihat2 sentiasa. Continue kasi susu badan ye.

Moga bby cepat smbuh hndaknye..mommy jgn stress sgt ye..taking care

Cari susu kambing ori bukan kat kedai lepastu bagi kat baby

Hai semua ini post lama. Sekarang anak sy dah okay. 😊

Semoga si comel cpt sembuh drp sgala penyakit aamiin

Semoga bby cpt trn kuning,,,sbr ye sis

Semoga bby cpt smbuh. Amin..