baby walker or dining chair?

assalamualaikum...nak tanya, saya dlm dilemma nak beli dining chair atau baby walker utk baby sy yg berusia 5m.dia dah cuba utk berdiri dan bergiat aktif dlm situasi meniarap dan mnyusur skrang.merangkak belum lg.

11 Balas

Dining chair brand ingenuity seat. Sangat best. Bolwh guna atas lantai, baby boleh tgk tv sambil duduk kt seat tu. Boleh attach kt kerusi meja makan kita jugak.

Actually miss, baby walker not suitable to use and to buy. It's not good for perkembangan mereka dalam proses pembesaran. 😅

Dining chair boleh jinak jinak kan baby makan together gether as a family

dining chair, baby walker xelok utk prkembangan baby

Elak kn guna baby walker. X bagus utk baby

Dining chair. Senang nk bg makan. 😂

no need to buy walker at this age.

Dining chair. No need baby walker

Dining chair

Dining chair saya ada. Graco Baru 10bulan pakai