Baby Kecil

Assalamualaikum, Nak minta pendapat... Doktor bagitau baby ada kecil sikit... Tapi still normal... Tp pengalaman saya, baby x pernah bawah 3.5kg.. Skrg saya pregnant 28 minggu 4 hari... Mcm mana nak bagi baby besar normal ikut saiz sama usia kandungan ya? Tolong ya bagi pendpat

1 Balas

Tak perlu risau, setiap bayi kan berbeza-beza. Kalau insist nak besarkan baby juga. Minum susu Anmum sebab tu membantu gemukkan baby.

5y ago

In shaa Allah... Consume sehari 2 kali... Moga baby sihat2 saja... In shaa Allah... 😊 😊 😊