Scan dan EDD

Salam mommies. Tolong sy nak dengar pengalaman semua harap sudilah share. Normal ke bila scan due date lari2? mula2 scan size baby betul ikut minggu kandungan. second time scan doktor ckp baby besar seminggu dari usia dia. Third time scan size dia dah ikut usia sebenar kandungan balik. Normal ka mcm tu? oh sy scan pada minggu yg berlainan ya. huhu

1 Balas

Yes normal. Saya 3,4 kali scan pun date lari2. last sekali doc decide pilih date last day period.

4y ago

Sama2, no worries . Take care