Pregnant

Assalamualaikum.. nak ada tak momies2 masuk 34week ni mcm2 da skit...rasa mncucuk n nyilu dkt miss v...kadg2 baby gerak pun rasa skit .kdg2 perut skit kdg2 prut kencng...Tu normal kan.

2 Balas

Sama sis.kdg2 rsa nyilu dekat miss v. skrg kalau baby mngeras n bergerak je mesti skit.

5y ago

yuppp btul...samalah..da temu janji kta nurse dia cri jln da

Ye sis. Baby dah besar, space makin sempit. Rasa ngilu sikit kat bawah tu.

5y ago

Memang akan rasa macam tu sis. Kalau nak gerak ke, nak bangun ke, bersin or batuk ampu bawah perut tu ye. 😇