baby

Assalamualaikum,mommy2 saya nak tmpung tanya ank saya baru 2 bulan 19 hari ..knpa leher dia msih lembut lagi ? Sbb sy tngok bby lain dh bleh angkt leher dia lama.. ?

8 Balas

Tu normal sis..stiap perkembangan bby adalah berbeza..mcm ank sy pn lmbt juge tegap kepalanya dh msuk 3 bulan setengah br tegap..tu pn puas dia berusaha tegapkkn kepala dia ms bljr meniarap..alhamdulillah lepas 2 mnggu dia try...trus ok.. in shaa Allah bby sis ok tu..cume take time.. sbr k 😉✌n dont wory....

4y ago

Baikk sis tq

Waalaikumussalam, normal tu mommy. Jangan risau ye. Perkembangan setiap baby tu berbeza. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Waalaikummusalam....setiap baby development berbeza....normally 3 bln ke atas baru leher baby mula kuat

2 bulan lembut lg tu... setiap anak lain2 perkembangan. anak sy masuk 5 bulan baru keras betul.

Tiap bby xsama pekembangan dia... Plzzz mommy jgn banding2kn ank kita dgn ank org lain

Waalaikummusalam...baby lain2..baby sy dua2 leher kuat ms 4 bulan

4y ago

Lama 4 bulann ..ppe pn tqq sis

normal cz stiap bby berbeza prkembangn ny

Setiap bayi tdk sama sis...