😊

Assalamualaikum..mommy sume Betul ke klau mommy kerap kencing x kire laa awal preg ke smpai hujung preggy..petanda rambut ank tu lebat? N klau x kerap kencing sebaliknya? Baby first sy rambut lebat n kerap kencing bila awl trismeter..yg second ni biase je..😄

1 Balas

Waalaikumsalam Puan, kencing kerap sebab penolakan dan saiz baby makin membesar di kawasan rahim itu ada betul. cuma bab rambut lebat ni mitos yang kadang betul. kadang tak pula. depend. asalkan ibu dan baby lahir sihat pun ok kan? hehehe. 🤗