bersalin normal...

Assalamualaikum,,mau tanya klu ibu yg baru czer 2tahun..masih ada peluang ka utk bersalin normal lagi? Sekian..terima kasih

1 Balas

wsalam. insyaAllah kalau tkde apa² masalah, boleh cuba normal. tp doc tk bg sakit lebih 8 jam. sy anak sulung czer, tk smpai 2 tahun mngndung lg. alhamdulillah berjaya VBAC

4y ago

Trima kasih☺️ iyaa ingat nak bersalin normal jak nie.. lagipun tggl brapa minggu lagi nie.. berdebar2 rasanya🤭semoga dipermudahkan nanti bersalin🤲