Bersalin secara normal utk 2nd baby?

Hi, first baby skrg baru 7 bulan dan skrg sy pregnant semula. haritu czer. nk tnya, ada x di sini bersalin secara normal utk 2nd baby? atau mmg kena czer juga. terima kasih

2 Balas

Criteria for selecting candidates for VBAC include the following: (1) one previous low-transverse cesarean delivery; (2) clinically adequate pelvis; (3) no other uterine scars or previous rupture; (4) a physician immediately available throughout active labor who is capable of monitoring labor and performing an emergency cesarean delivery; and (5) the availability of anesthesia and personnel for emergency cesarean delivery. The likelihood of successful VBAC is impacted negatively by labor augmentation and induction, maternal obesity, gestational age beyond 40 weeks, *** interdelivery interval of less than 19 months, and birth weight greater than 4,000 g (8 lb, 11 oz). ***highlighted for you https://www.aafp.org/pubs/afp/issues/2004/1001/p1397.html

kne bincang dgn doc slalu dorg mmg bg vbac klau rahim xde mslah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟