period atau ??...

Assalamualaikum...klu ikutkn sy dh period hari ke2 harini n esok hari ketiga..tapi sy jd pelik bila first day period kuar mcm keputihan warna coklat cair..pastu hari ini wktu sy buang air kecil ibarat ada keputihan yng berwarna gelap..mcm darah pekat tp pad masih kosong..sy jd risau...ada yg pernah lalui situasi cmni tak?..

1 Balas

Cuba sis cek pregnancy test.. Kadang2 cecair merah cair tu implantation process baby