pregnancy

Assalamualaikum..hye mummy semua...nak tanya,,, berapa bulan baru pengeluaran susu 2 akan bermula ye? Lepas 2 mcam mana nk bg liang2 susu kita terbuka? Sebab sy ada baca yg kita kena tuam dgn air suam ye..xpon cuci dgn minyak zaiton...betul ke ? Boleh beri info pada yg tahu tentang ney...skg sy dah 20w3d .☺

6 Balas

Masa saya 24 weeks. Setiap kali mandi saya urut membulat sekeliling dada, tarik tarik sikit puting, kakak saya ajar dia kata supaya nanti puting tak tenggelam. Lepastu nurse suruh rajin rajin cuci puting, supaya tak tersumbat. Masa 26 ke 28 weeks dah ade cecair jernih melekit keluar. Sekarang dah 34 weeks, kalau nak cuci puting memang ada je cecair tu hehe