Assalamualaikum sye tanya dlm nie ade x baby yg x sanggup nk jaga baby lagi

Sye dgn suami dah berapa tahun x ade anak...kalau ade nk bg baby bg tahu sye ye ...

3 Balas

Cuba mohon dekat jabatan kebajikan masyarakat. Abang dengan kakak ipar saya pun dah lama kahwin & takda anak juga. Dorang cuba mohon alhamdulillah rezeki dapat. Sekarang anak dorang dah darjah 1. Apapun semoga ada rezeki anak buat sis & suami. Manatau kan niat nak ambil anak orang jaga, Allah rezekikan dengan ada anak sendiri. Semoga dipermudahkan.

6mo ago

Sama-sama 😊

Waalaikumsalam. Boleh refer pusat penjagaan anak yatim.

boleh pergi mohon pd saluran yg betul.