safron

sy nk tnya..ada artikel yg saya baca safron amat bagus dminum dgn susu suam..ltk 2 3 helai safron...ada sape2 yg amalkn mcm x?kalau ada..nk tau cara untuk mggunakan safron tu..tq

1 Balas

Saffron tu letak sehelai dua dlm air satu cawan pun dah boleh tukar warna. Dulu2 sy suka minum air rendaman saffron. Tapi bekas besar. Rendam berhari2 pun takpe smpai la air tu habis minum. Nanti kalau nak letak dlm susu, letak la sehelai dua. Biar rendam kejap then minum.

2y ago

Sy ada baca saffron ni elok buat minum time preggy. Tapi sehari 2 helai mcm tu la kot. Rendam dlm susu pun boleh