Ubat

Assalamualaikum,hai.. Just want to know.. Byk sy bca asyik ckp 4 serangkai..smua mmg dpt 4 jenis ja ka? Ada x yg mcm sy kna tmbh 1 lgi ubat..calsium..

1 Balas

Saya tak dapat calsium tapi rasanya bagus je kalau dapat calsium tu , sebab masa mengandung memang perlukan calsium tambahan . Kalau tak nanti mula lah gigi sakit lah , gusi berdarah . Kalau awak ada check gigi maybe ubat tu diberi sebab result check gigi tu . Sebab masa saya , saya tak de check gigi and gusi pun masa mengandung macam swollen , dah bersalin baru elok balik