Mintak Pendapat

Assalamualaikum,hai saya mengandung anak pertama,nk mintak pendapat dari ibu² dalam ni,masa mula² scan nk confirm kan saya mengandung,terdapat 2 kantung dalam tu tapi yg satu mcm dh ade isi yg 1 still kantung kosong,tapi kantung yg ade isi tu jauh sikit Dari kantung yg pertama mcm nk dkt dgn tiub falopio but still dalam rahim,doktor nk sahkan twins pown tk berani tkut bukan,n doktor ada refer hspital bahagian OnG buat tvs,bole ke pergi klinik biasa yg ade buat tvs or nk kena pergi hospital jgk ? Saya takut nk pergi hospital or klinik ni,mcm mna ye ibu² sekalian 🥺

Mintak Pendapat
7 Balas

da dpt refer letter tu better pegi.. klinik biase kdg doc nye general practitioner, bkn bidang mereka.. bile kt hosp ape2 sng mereka refer pakar.. sy pon nebes bile ke hosp tp InshaAllah xde pape pon 😊

better ikut nasihat dktor,terus refer pakar ob-gyn,kat sana dktor akn check n bg penjelasan terus,alatan kan hospital lebih baik dari klinik biasa tu

Memang kena pegi hospital lah cite dia 😅 kita nk buat cmna. Bahagian kita mampu doa dan tawakal. Selain tu serah pda pakar bahagian tulah kak

waalaikumsalam sis, better sis p hsptal la bhgian OnG tu..sna ada dktor pakar.

Pergi jer hospital bukan senang nak jumpa pakar obgyn..

pergi jala hospital....situ ada pakar

tvs tu hanya ada d hosp.