Perlukan kata2 semagat dari mummy2 semua

Assalamualaikum/Hai mummy2 semua..suami saya baru meninggal dunia 3minggu lepas, kandungan saya sekarang dh masuk 32week.. Kadang2 saya rasa saya kuat nak tempuh ujian ni tapi kadang2 saya rasa xkuat tanpa suami disisi, tambah plk ni merupakan first baby kami 😢, ada ke mummy2 yg senasib dengan saya? macam mana nak terus besemangat nak hadapi masa2 yang akan datang tanpa suami disisi?

2 Balas

S͢e͢m͢o͢g͢a͢ s͢i͢s͢ s͢e͢n͢t͢i͢a͢s͢a͢ k͢u͢a͢t͢ d͢e͢m͢i͢ b͢b͢y͢. B͢e͢rd͢o͢a͢ s͢e͢l͢a͢l͢u͢ a͢g͢a͢r d͢i͢p͢e͢rm͢u͢d͢a͢h͢k͢a͢n͢ s͢m͢u͢a͢n͢y͢a͢

waalaikummussalam Salam takziah moga dipermudahkan segala urusan mummy... moga kehadiran baby menguatkan mummy jadi kuat untuk dia...