Buka buku pink

Sy dpt surat dr klinik swasta utk refer ke kk. Tp sijil nikah sy hilang. Macamana ya? Kalau pakai kad nikah boleh ke?#pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstmom #firstbaby

3 Balas

saya bukak buku pink tak bawak pun sijil & kad nikah. kad nikah tak siap lagi😂. Masa nurse tanya dia minta ic @ pun kad nikah. saya bg ic ja. Saya cakap kad nikah tak siap lagi. Dia tak da pulak minta sijil nikah. awak ada ke nikah dah ok tu. Sebab masa dia nak tulis nama kita dia minta ic@ kad nikah.

kk mintak ic saya ng suami je. suami selalu teman saya pergi klinik bila2 ada appointment. tak ada mintak sijil nikah atau kad nikah. atas tempat kut.

boleh