Petua anak tak kena dmm kuning

Assalamu'alaikum.. Hai ibu2 semua, sy nk tnye..ade tak petua tak nak bg ank kuning slps bersalin nanti? Sesetgh org kata minum susu kambing, jaga pemakanan wktu pregnant..Ade cdgn tak brand susu kambing yg sedap & tak hamis?

13 Balas

Minum Lazz susu kambing kurma. sedap. tak hamis.

Kurma

Cuba mkn sengkuang cina...sya try utk anak sulong..alhamdulillah kuning skit ja...lgpun sya bdarah B+ve...so risiko kuning tu myb kurang kot...

5y ago

Mkn cm mkn buah2 yg lain....kalu xda gdm blh beli yg minuman dlm tin...