tanya ,maaf andai soalan xbaik?

Hi Assalamualaikum..bulan lalu sis lewat 2hari dari hari spatutnya sis priod,dn period yg last tu sis cuma keluar darah 5hari(tapi hari k'5 tu xbnyk mcm kena calit kat pad tu jak),sptutnya period 7hari or lebih..sis heran xprnah mcm tu?betul2 genap 5hari jak darah kluar,dn hari k'6 nya pla sis ada brsma suami(suami buang dalam)sbb da bersih dari period..hihihi..sis cuma heran(first haid lpas beranak april lalu,(17hb)haid kdua kali(14hb)dan yg bulan lalu 16hb..tapi tu pn 5hari jak darah kluar...sapa ada pngalaman mcm sis ni..tu d kira haid xteratur ka?

1 Balas

Biasalah tu. Xsmstinya fixed bbrapa hari priod ni. Sis ambik perancang jnis apa?

5y ago

Eya sis,kandungan kdua sya xberjaya..26weeks dia gugur