Pregnancy

Hi sis nak tanya ini bercak darah nak haid ka atau flek implatansi ya?? Sbb tengah Ari tiba2 keluar flek jdi petang ni sedia pakai pad tapi tak keluar lgi tu flek Sorry sis sama tu gambar #seriusnanya #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Pregnancy
1 Balas

sblm ni pnh chck upt tak ek?? adakah sblm ni ujiannya positif? jika ia positif means puan pregnant..dan jika alami spotting atau bleeding means mmg ia adalah tidak normal..bg orglain maybe normal sbb awl kehamilan..tp jika rahim tak kuat adalah sebaliknya.. dkhuatiri tanda awal tuk alami keguguran... jd the best way kena g hsptl.tuk dptkan rawatan kadar segera.jika alami tanda spotting atau drh setitik n etc yg melibatkan brlaku pendarahan.mg dpmudahkan segalanya amiin