UPT samar tapi blom due period..

sya berurut dgn bidan 9/11, 10/11 period.. then dalam period tu hari ke 2- 6 sya makan ubat kesuburan, semalam sya rsa pning+mual, sya check UPT d tengah hari.. samar.. then pagi ni sya ambik lagi dia ada terang, tapi masih samar.. then ada benda yg kalau saya hidu, benda tu tak boleh nak lalu, adakah itu pregnant ? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing #firstmom

2 Balas

kdg2 tanda2 nk next period hampir sama dgn tanda pregnant. tggu je period lewat 2 mggu baru pergi check upt balik

maybe nak period

2y ago

mungkin juga la.. 🤔🤔