Due date 1/11/2020

Hai ibu2 semua,,patutnya hari ini due date saya,,tp bby msih xbgi isyarat nk kluar,,risau pula bila bby xbgi respon nk kluaq..esok 2hb bulan sya kena pergi kk utk bjumpa dktor..ada x yg perna alami mcm sya,,esok pegi kk jumpa doktor,,doktor bgi surat untuk pergi kehospital serah dri ka or mcm na????#mommybuntu

2 Balas

Saya due 7/11 , masih takda tanda lagi .. harap baby keluar sebelum due .. InshaAllah Aminn

Wahh kita serupa la. Sy pn dh dpt surat serah diri 7/11 ni.