Treatment Utk Juling

Assalamualaikum Anak saya 7 bulan sejak dua menjak ni saya perasan mata dia x bleh control seakan juling tapi sekejap2 saja.. Ketara bila dia bangun tidur dan masa nangis... Ada x rawatan dari rumah atau segera ke pakar..

1 Balas

better puan segera berjumpa dgn pakar untuk btlknnya.. jumpa pakar mata..mcm haritu ank sy lahir prem doc pakar pesan jika ank dh bsr sikit jika nmpk ank mcm juling blh terus ke hsptl jmpe dgn pakar mata utk dptkn rawatan...termsuk juga jika rabun semasa bayi..dia akn chck saraf mata jika ada apa2 kerosakan atau abnormal yg berlaku..mg d pmudahkan segalanya..aamiin