juling air

kenapa ye anak saya nampak mcm juling air , adakah normal utk baby nampak juling air ? tapi tu pun kadang kadang jee nampak juling air tu, umur dia baru 2bulan 2hari . thankyou pada yg jawap ❤️#firstbaby #seriusnanya #bantusharing #mommybuntu #theasianparent_my

2 Balas

normal sis utk baby lahir. Penglihatan dia belum 100% sharp mcm kita so dia ssh nk fokus. Plus lipatan mata dia belum terbukak sepenuhnya. Boleh refer article dlm apps ni. Search je psl mata juling.

3y ago

yeke? saya pun pelik jgk tengok kadang mata dia nmpak juling air . klau normal utk baby baru lahir alhamdulillah , thankyou jawap ❤️

up