Mata Juling

Nak tanya normal ke baby bawah 5 bulan ad masanya mata dia nampak juling bila renung sesuatu benda? Sy risau suami dgn ipar semua duk ckp anak sy ni dah juling.. #pleasehelp #ingintahu #1stimemom

6 Balas

Sis nak tanya. mata anak sis dah okay ke? sbb anak saya baru nk masuk 2bulan. mata dianpun kdg2 napak mcm juling

1y ago

Sis baby awak oke dah ke? Baby saya baru masuk 3bulan 🥺

Normal tp kalau awak risau baik check dgn Dr. Kalau biarkan dah besar boleh jd kekal.

cube tye misi bulanan mse g cekup bb..pastu sllu ambik mainan fokus dkt bb tgk camne

apa2 pn jgn dok dgq ckp org tu org ni.. nk kepastian trus tnya dkter..

Saya rasa normal, anak sya mcm tu juga dlu lama2 ok Dah 😁

normal