Buntu, stress

Assalamualaikum warga mommies di sini, saya cuma nk share apa yg saya tngh alami skrg ni..now kandungan sya dh 2 bulan..i dunno what supposed to do now..saya dh buat silap besar dlm hidup saya..tp nk menyesal pun tk guna dh...dan saya yakin apa yg terjadi ni ada hikmahnya dan bersangka baik pada Allah..cumanya sekarang ni saya tgh tunggu si lelaki tu dtg sini dan terus nikah..sya dh bg msa sebulan untuk dia selesaikan..saya dh cuba fhm dia..dh byk bersabar hinggakn dia buat saya stress..keluarga saya tk tahu pasal ni..saya diamkan ja lah tk nk buat mereka susah hati..walau apa pun terjadi nnti saya kena kuatkan semangat..dan terus berdoa..mohon jgn kecam saya..saya just nk share apa yg saya rasa..terima kasih

1 Balas

First, awk mohon ampun dr Allah.. lps tu Bincang baik2 dgn family, yg penting jaga baby n jaga diri awk ok.. semoga urusan awk dipermudahkan..amin