Susu apa yang diminum

Assalamualaikum warahmatullahi wabaraktuh.. Kalau mengandung 8 weeks.. Kena minum susu yang mana ye..

16 Balas

Sis better minum fresh milk, dari minum susu utk ibu pregnant. And also Susu kambing jugak sgt bagus utk ibu mengandung, baby xkan dpt Jaundice :) i try minum wildan susu kambing. Anak i xde jaundice

Cari susu yg kurang gula sis . Better minum sudu yg ada kurma dan delima @ susu kmbing . Mmg baik utk ibu mengandung. Sye minum susu wildan Tpi lazz dan ar-rayyan pun elok

Masya Allah. Terimakasih semua mummy-mummy yang dah reply.. 😍😍 Kalau saya minum susu HL oke ke,, dengan susu kambing yang dekat farmasi hihi

sy dah try susu utk ibu pregnant, semua manis2.. last2 minum fernleaf full cream, elok je xmanis sbb less sugar compare susu lain..

Anmun utk ibu mngandung...yg coklat baik utk sis..sy dah cuba..anak sy dah 1tahun lebih..sgt baik...

5y ago

Wawwww.... Oke.. Terimakasih sis

Saya dulu minum susu fresh milk dan susu kambing . Tu jee . Xpernah mnum susu ibu preggy .

Sy minum susu wildan....utk kuatkan rahim + jauhkan dri kencing manis + hb cantik

Saya minum susu fresh milk & susu kambing lazz perisa asli tu je.

sy biasa minum fernleaf (family). sy x letak sugar

sy dulu cmpur2 . enfamama, fernleaf, susu segar.