Mengandung 9 week..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh semua,, saya nak taanya,, siapa ye disini mengandung 9 week.. Boleh lah kongsi kongsi ? saya 9 week.. Tapi perut kecik jee, masa duuduk nampak besar, masa tegak nampak macam tak mengandung? saya takut, dag berfikir negative dah?

34 Balas

Slm.... Sebenar nmpk ke x nmpak atas bntok bdan kite.... Sye skrng dh 28 week... X mcm ngndung... Tp bby alhmdulilh shat membesar dgn elok ikot jmo kndungn

5y ago

Sama sis sy 29w pun ramai ckp xnmpk cm mngandung 😅 tp ckup kita tau anak kita sihat pun dh okay 😊

sis kne positive.. 9w kandungan kecik lg tuh.. biasa nya Perut akn nmpak bila 5 bulan ke atas.. jgn risau.. positive kan je bila org ckp..

awl sgt nk nmpk bby bump..meh tukar dua..sy dah 33..nk tdo pon xslesa..kang org tkjut lak..bru 9w tp dh bsar prutnya..awk plak y stress.huhu

Terlalu awak nak risau.. Sebab baru 9week. Nanti dah besar nampak. Saya 6bulan baru ada penampakan disitu. Mami kena positive ok

9weeks tk nmpak lg tu sis.. Tp klau scan baby nmpak dah tu.. Tak ya risaulah.. Perut besar ke kecik.. Jnji baby okay.. Cill okay

Sy baru 11w pun perut baru nampak sikit..rasa normal...yg penting dia sihat kat dalam perut kita tu..alhamdulillah..amin

5y ago

Aamiin😍 Semoga Allah lindungkan kita semua dan babby dalam perut 😊

sis . sye nk masuk 5bulan perut tak nmpk jugak sis .. 9w tu kecik sngt lagi baru 2 bulan ☺️☺️ ..

normal tu sis saya pon baru 9week .. nnty dah masuk 4@5 bulan inshaallah nampak perutnya .. biasa je tu

Sy sepanjang mengandung 8bln org xtau.. Tgk2 da ada baby 🤣 smua igt ank buah sb da 4thn tgu xda anak

Normal la tu.. Kalo mummy kurus... Mmg xnmpk... Dh 7 bln pun biasa2 je... Jg kesihatan Mommy Dan bb je