Mengandung 9 week..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh semua,, saya nak taanya,, siapa ye disini mengandung 9 week.. Boleh lah kongsi kongsi ? saya 9 week.. Tapi perut kecik jee, masa duuduk nampak besar, masa tegak nampak macam tak mengandung? saya takut, dag berfikir negative dah?

34 Balas

Saya 9weeks harini. Sama la. Kalau duduk nmpk perut bsr. Kakau baring n berdiri xnmpk. Sis due bile

5y ago

Sy 31/8/2020 insyallah

Sama la saya baru 9 weeks + . Perut tak nampak lagi sis . Cuma tuh la selalu kembung

Bru 9w sis. Perut ada ke takde tk penting. Yg penting kndungan kt dlm tu. 😊

Umm sy dah 31 w sis perut pun kecil je..tapi alhamdulillah baby sihat..think positive..

5y ago

Alhamdulillah 😍 iya sis. Fikir positif, Allah Ada😍

waalaikumsalam...laaa..bru 9week lh sis....chill lahh...baru lgi tuuu..

Normal sis.sy dulu 9 bulan da pun org kata kecik.bila deliver 3kg.

normal sis sbb awal lagi . sy 20w br nampak sket buncit 😁

Ala 9mggu kcik lg sis😘 tggu la 4 5 bln bru nmpk baby bump

sy pun 9 week sis.. masih kecil lg x nmpk buncit lg prut

9week kecik lagi sis. Sy 24week baru nmpk buncit2