Berurut

Assalamualaikum. Sye pregnant baru 11weeks. Sekarang sye tengah alami masalah susah tidur sbb tak selesa badan atau sakit badan. Memang tak cukup tidur jadinya. Pusing kiri kanan pon tak selesa. Sampai terjaga suami sebab sye bnyk bergerak ?Boleh ke kalau sye nk berurut untuk legakan sikit badan ? Ada yang kata pregnant tak boleh berurut. Tapi sye tak tahan dah ? memang tak selesa.

17 Balas

sya awal pregnant dlu. mintak husband yg urutkn kt blkg sikit. bgi hilang2 lenguh sikit je. urut sikit2 je jgn ksar2 sngt