POSITIVE OR NOT?

Hello ibu2 semua.sy nak tanya soalan nie.saya ada baby umur 5bulan. Tp Sekarang sy lewat period da.(dalam 3minggu lewat Suda).adakah sy ada kemungkinan mengandung atau ada masalah lain? Untuk info, sy suda check urine test Tapi negative(2kali check).

POSITIVE OR NOT?
2 Balas

klu full breastfeed mmg akn jd camtu..jd kurang teratur.sy pernah 2 bln x dtg..so g scan ingt kantung bb rupe blh nampak kantung darah y belum pecah..dlm selang 2/3 ari haid pn turun..darah siket heavy sbb termiss kn..upt 2 kali pn negatif

kalau susu bdan..kdg2 akn jd mcm tu jgak..sye dlu dekt 2 buln x period wktu susu kn bby..period pn jd x tratur..kdg dtg..kdg x