Test UPT double line

Adakah test UPT akan naik dua garis seandainya akan period dlm masa 2 atau 2 hari.. sedih pula bila test suda positfi tapi rupa2 nya bukan mengandung tapi nak period.. ada tak mcm tu?

2 Balas

Sy pernah. Test 3 hari sblm period naik samar. Alih2 period pula. Anggap belum rezeki lg. Sejak dari tu sy xpenah test sblm period. Tunggu saja smpai delay beberapa hari, baru test.

biase klau upt +ve tibe2 period n bleeding tanpa kantung or janin tu tanda chemical pregnancy 2 @ kandungan xmnjd