POSISI TIDUR

Assalamualaikum... Sy preg 31wks, tapi tdo mengiring sakit nye la pinggang ngn punggung... Selesa sgt tdo terlentang... Ade effect pape kt baby tak klau tdo tlentang ni... Bile tdo mengiring perut pun rse sakit wlau pun dah ampu pakai bantal... Xslesa tdo... Tlg ye ibu2... Confuse...

1 Balas

Tak boleh tidur terlentang sis, kalau nak tidur terlentang lapik bantal bagi belakang tu tinggi. Tidur posisi macam menyandar.