alahan pregnant

assalamualaikum sy nk tnye sy da 6mggu prgnant .xda alahan lgsung .normal ke?

30 Balas

saya sampai week 6 tak ada alahan. masuk week 7. menangis tak berlagu dengan alahan. lapar tapi muntah muntah. bau pun tak suka. alahai. membesar dengan baik ye anak

Normal tu sis. Ada je orang yang takda lansung alahan sepanjang mengandung. Syukur, antara salah satu nikmat Allah bagi juga tu. Jaga diri ya sis 🥰🌹

sama saya dh masuk 6weeks 1day...tkde rasa alahan ap pn. kdng2 lupa kata ngdung😆 Cuma kerap nk tido je.. Hrp2 kekallah xde alahan sampai melahirkan hehe

2y ago

kan saya ni susah tidur..tp skg letak kepala je ghaib hehe

normal..tapi bagus lah sis xada alahan😔 saya lgsung tak boleh mkn...loya nk muntah,mkn sikit je perut dh rasa padat kembung,smlm mkn buah je

sy tkda smpai la masuk 9 weeks. penat melampau2. nk baring je..bgn je nk muntah n loya. nk buat keje even wfh pun susah

Saya anak nom 1 & 2 xde alahan. Syukur. Sekali anak nom 3 sepanjang 1st trimester ada alahan. 😅 . Sabo jela.

jangan diminta alahan tu.jenuh nanti nak makan pun xde selera.saya sampai sehari tu mkan berapa suap je

Normal je 😊 saya dah nak bersalin ni pun masih tak ada alahan dari awal mengandung alhamdulillah

Jgn di mintak sis..seksa tau bila dah kene😂😂 enjoy je dgn khamilan sis xpyh pk cgt hal ni

normal sis. saya sepanjang pregnant ni alhamdulillah takda apa apa alahan lgsg.