nifas atau haid

sy bersalin normal , baru habis pantang 44hari 26/2 haritu .lepas bersalin darah nifas turun dalam 10 hari . lepas tu xde. tapi semalam start turun darah cokelat , harini darah merah . tu kira period ke ? tapi xbanyak , sbb sy pakai pantiliner je . perut sy pun sakit mcm senggugut . sy cuma kompius kalau betul period , awal betul 🥹🥹

1 Balas

kalau dh lebih 15hari berturut nifas berhenti kira as period. kalau x ckup 15hari berturut kira nifas lagi.

1y ago

oo , mcm tu yaa . skrg baru faham . tenkiu taw 😘