mengandung semula selepas gugur.

11/10/2020 sy keguguran kandungan 6w.skg hamil smula x sempat period skli..tp skg ni sy x tau usia kandungan sy.x tau nak kira mcmna..

mengandung semula selepas gugur.
2 Balas

nnt kira ikut first scan. doktor akan kira sebagai REDD sbb last period tak tepat

Kira dari hari 1st kluar darah tu jgk.. Sama tarikh tu awak dgn sy.. 4week 5day

3y ago

people at group info ibu hamil..tu la binggung skjp mana 1 yg betul hihi..tp x apa appoinment dgn dctr pun x lama..bila scan nanti ble tau ☺️ tq ya sis