hampa

assalamualaikum.... sy dah kawen 2 thn tp blm ada rezeki untuk mengandung lagi.. umur sy dan suami dah banyak... suami umur 42.. sy pulak 33.. bulan ni sy datang bulan lewat 4 hari... sy ingat sy mengandung.. tp hampa hr ni sy datang bulan....

53 Balas

Selagi ada rahim, kita masih ada peluang utk merasakan kehadiran insan syurga d dlm rahim. Allah akan beri bila ttap waktunya. Truskan iktiar & brdoa ya sisss. Semoga Allah permudahkan

Rezeki Allah yg bg sis. Sis cuba ikhtiar cara lain. Pergi ke rumah anak yatim. Dermakan diorang makanan atau baju. Minta mereka doakan puan dapat zuriat. Mana tau doa mereka makbul

Sis jumpe doktor dah ke? Buat pemeriksaan untuk check masalah.. jangan ambil apa2 produk sembarangan. Umur sis muda dari saya.. InshaAllah ada rezeki.. dengar nasihat doktor.

Inshaallah ada rezeki nnt, sy kahwin 12 tahun, suami 44, sy 39, skrg baru pregnant, alhamdulillah hari ni masuk 12 minggu..

Even suami brumur..dia tiada had menopause..klau prempuan ye..So jgn putus asa..ad je org kawin blas2 tahun.xdpt zuriat..Allah bg tepat pada waktunya..Jgn putus asa brdoa..

Sabar sis..bnyk buat solat hajat.solat dhuha..jga makn.jgn stress.inshallah akn dpt hasilnya y pnting berdoa dn mngslah ap y kita nk inshallah pasti skn dpt hasilnya..

Waalaikumsalam.. Sis nk try tak mkn jamu dikna... Sbb sy dh 7 tahun tunggu baby kedua.. Alhamdulillah x smp sebotol mkn jamu tu dh lekat.. Sis try la klu nk ikhtiar..

Sabar ye sis blm rezeki lagi , selagi kite Ada Rahim selagi tu kite Ada peluang untuk pregnant ... Sis Cuba minum jus mamariam Mana tahu dgn izin Allah menjadi ...

sabar ye.. sis amalkan asid folic.. kat farmasi ade.. kwn sy amalkn ini.. then dy mgandung.. sbb asid folic ne bnyk kbaikanya utk tubuh kita.. sis try la..

Salam, cuba ikhtiar jaga makan. Kurangkan makan pedas, kafein, makanan berminyak & cuka asid alkali. Selama sebulan dua bulan. InshaAllah mungkin boleh membantu.