TTC 6 thn alhamdulillah

Sekadar perkongsian, sy ttc 6 thn. Dan 3 mggu lepas sy dpt tahu sy mengandung 7 minggu. Tp kandungan luar rahim. Sy skrg tgh berpantang kerana operation buang tiub folopio kiri kerana pecah.. bby duk situ. Sy x tahu sy mengandung, sy x bleeding cuma sy ttba sakit perut amat sgt dan muntah², sy pitam 2 kali .. bila g hospital rupa#pleasehelp nya sy mengandung.. Alhamdulilah sy sgt bersyukur walau diberi kehadiran sekejap.. bahagia rasanya bila suami sgt gembira dgn kehadirannya, tp suami juga redha dan sgt bersyukur dan paling membahagiakannya klu diberi keizinan.. due sy sama tarikh lahir suami. Semoga ada rezeki kami selepas ini. Amin #TTC6year #syukuralhamdulilah #kandungan luarrahim #prayforme

4 Balas

kuat kn semangat ye sis.. sekurang kurang nye sis tau yg sis boleh mengandung.. nnt da btol2 baik.. sihat.. usaha lg.. jgn putus asa tau.. semangat 💪 sy ttc 2 tahun.. pastu gugur.. walau pon gugur sy tetap sronok sbb sy da tau sy boleh mengandung.. Alhamdulillah lepas 3 bulan gugur sy pregnant lg😅

2y ago

Alhamdulilah.. tahniah.. sy sgt bersyukur dan berserah semua kepada Allah.

InshaAllah. Semoga sis dan suami dikurniakan zuriat yang soleh dan soleheh.

InsyaAllah ada rezeki lain lepas ni. Semoga terus sihat 😊

Aamiin Allahumma Aamiin