hampa

assalamualaikum.... sy dah kawen 2 thn tp blm ada rezeki untuk mengandung lagi.. umur sy dan suami dah banyak... suami umur 42.. sy pulak 33.. bulan ni sy datang bulan lewat 4 hari... sy ingat sy mengandung.. tp hampa hr ni sy datang bulan....

53 Balas

Waalaikumusalam..sabar ya puan..Allah tahu bila masanya yg sesuai untuk makbulkan tiap doa kita..bersangka baik dengan ujian ni..mungkin ada hikmahnya 😊

hai sis adik sy 5thn tgu cahaya mata ...dy usaha minum MamOm's..suami isteri minum... Alhamdunillah skrg dh ada isi hmpir 3buln... semoga dpt mmbntu sis

Banyakan berdoa sis, Saya pun pnh ttc 10 tahun...lps tu dikurniakan rezeki zuriat sendiri.Saya doakan semoga sis dipermudahkan segala urusan.

Cuba amalan kan jus mamariam..insya allah ad rezeki.. Sy amalkan jus ini allhamdulillah satu botol habis sy di sah kan hamil😊

sy 3 thun bru lkat yg slung ni... bnyk2 berdoa sis... perbaiki ksilpn yg pnh kita buat insyaallah allah bgi tepat pada msanya...

Sis try amalkan mkn kurma tiap hari n minum susu kambing.. pastu amalkan vitamin c dan acid folic.. suami pun sama..

Walaikum assalam .bykkn berdoa n cube mknn madu ajaib turkey wawa.mmg berkesan dlm mase sme berikhtiar juga.

Doa byk2 puan.. InshaAllah ada rezeki nanti tue.. Ameen.. jgn stress2..tue pon bole jd faktor jgk..

Sabar ya sis..Allah dh susun cantikk pjlanan hidup sis..mgkin ada hikmah n brita gmbira lpas ini..

Kesianye..hm sy doakn semoga pn cpt2 mngandung dan marasa pelukan baby dr darah dging sndiri..amin